raid glaceron stín

23.01.2012 18:36

 

Raid stínu Glaceron

 

 SP karty pro dokončení raidu

 

1xWar na stažení příšer

Zbytek světelné SP

 

Pro raid doporučuji minimálně 30k bodů. (10k vstup a 20k pro případ nepozornosti ). Pokud vás zabijou v místnosti s bossem a nemáte dostatek bodů k oživení, přemístí vás to na začátek raidu a musíte selou cestu absolvovat znova. Pokud zemřete mimo místnost s bossem přemístí vás to ven.

 

Mapa raidu se otevírá na dobu 60ti minut. 30 minu se dá dropovat . Nepadá zde však nic zázračného. Sem tam mušle, elixíry a lektvary. Po 30ti minutách je otevřen port do místnosti s bossem.

Na mapu s bossem se celý team přesouvá společně (doporučuji mít buff od crusedera nebo použít lektvar pro zvýšení energie vyhnete se usmrceni draky hned po vstupu).  Po vstoupení do mapy se všichni přesunou ke koutku oka kde se případné újmy na zdraví dohealujou a dá se debuff bossovi a může se začít útočit.      Úskalí tohoto raidu  spočívá v hlavách draků, kteří na vás chrlí oheň. Tímto útokem berou 100% hp z těchto důvodů jsem zmiňoval užití lektvaru pro zvýšení energie. Po útoku vám pak zůstane 10% hp. Tito draci vás však o svém útoku budou předem informovat nejdříve hlava draka znehybní a pak vypustí oranžový kouř. Stačí se tomuto kouři vyhnout a vyhnete se taky plamenům draků.      

    Dalším rizikem jsou mobi, kteří se objevují ve velkém počtu  v  „mi“ neznámých intervalech. Tyto moby war stáhne provokací , WK jim dá element down a pak se plošnými skilly zlikvidují.

    Posledních 10 minut raidu je trochu nepříjemných, protože draci sou aktivnější ve větší míře a je těžší se vyhnout útokům. 

Úlohy podle postav

War   - je v tomto raidu prioritně k stahování příšer.

WK    - je určeno po stáhnutí příšer aby jim dalo element down. Tím se skrátí               doba likvidace příšer. Pokud je jich víc, tak je dobré se v debuffu                     střídat né ho dávat všichni najednou a pak být bez skillu v případě                     potřeby.

Holly - Bez holy je raid utrpení je dobré mit aspon 2 šíkovné mágy, kteří                      pernamentně dávají skupinový heal a podle potřeby hlídají členy své                  skupiny. Plošný skil kladivo si nechávají na stažené příšery.  

Odměny po dokončení raidu

  • Zbraně lvl 88 a Lvl 75
  • duhové perly
  • magická guma
  • Mušle